Tietosuojaseloste

Manse Pride

http://mansepride.fi

Sinuiksi ry

https://yhdistys.sinuiksi.fi

Näsilinnankatu 48 E

33200 Tampere

Keräämme Manse Pride -sivun käyttäjistä tilastollista tietoa vain sen verran ja sitä varten, että pystymme toimimaan lain- ja tarkoituksenmukaisesti tapahtumana.

Keräämme tietoja tapahtuman ja verkkosivun kävijämääristä saadaksemme numeraalista tietoa, kuinka laajan ryhmän ihmisiä tapahtuma tavoittaa, jotta saamme jatkossakin esimerkiksi apurahoja ja pystymme kehittämään tulevien vuosien tapahtumia. Tilastolliset tiedot kerätään ja annetaan eteenpäin muille aina sellaisessa muodossa, että ne eivät sisällä henkilötietoja.

Vapaaehtoisten tietoja käsitellään suojatun Surveypal-verkkolomakkeen kautta annettujen tietojen pohjalta. Kerätyt tiedot perustuvat suostumukseen. Kumppaneilta keräämme tietoja, joita ovat organisaatio, organisaation yhteyshenkilö ja hänen yhteystiedot sekä tietoja suunnitelluista ohjelmasisällöistä.

Keräämiämme tietoja käytetään tapahtuman tarpeelliseen viestintään ja tiedottamiseen sekä lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseen. Tietoja ei anneta ulkopuolisille eikä EU/ETA-alueen ulkopuolelle. 

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi.

Yhteyshenkilö tietosuojaselostetta koskevissa asioissa: julia.mansepride[at]gmail.com