Marssi

Manse Pride -marssi: Ole totta Tampereella! / La 11.6.

Tältä sivulta löydät ohjeet Manse Pride -marssille. Lue ohjeistus huolellisesti etukäteen. Tarkista myös ennen lähtöäsi verkkosivuiltamme mahdolliset muutokset.

Sinuiksi ry voi myös marssia puolestasi.

  • Sinuiksi ry:n järjestämä pride-marssi toteutuu lauantaina 11.6.2022
    Marssin järjestäytyminen alkaa klo 14:30 Koskipuistossa.
    Tampereen Nuorisopalvelut saattavat sateenkaarinuoria, etenkin ensikertalaisia.
  • Marssi lähtee noin klo 15:00 Virvatulet-veistoksen kohdalta (Pikku Kakkosen leikkipuiston vierestä) kohti Rongankatua.

    Marssin reitti on:
  • Koskipuisto (lähtö) – Rongankatu – alikulku – Vellamonkatu – Tammelan puistokatu – Itsenäisyydenkadun ylitys – Yliopistonkatu – Sorsapuisto, jossa pääjuhla järjestetään.
  • Marssin pituus on noin 1,5 km. Marssi käyttää vain toista ajokaistaa.

PRIDE-MARSSIN OHJEISTUS

Manse Pride -ihmisoikeusmarssi jatkaa monivuotista marssiperinnettä Tampereella. Marssimme ihmisoikeuksien, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon puolesta. Hyvän mielen tapahtuma toteutetaan rakentavassa hengessä ja se on toteutettu yhteistyössä kaupungin ja viranomaisten kanssa.

Osallistuvien odotetaan kunnioittavan mielenosoituksen henkeä. Pride-marssi on julkinen kokous eli mielenosoitus. Vaikka olemmekin pyrkineet luomaan vastuullisesti järjestetyn tapahtuman, on paikalla niin paljon ihmisiä, että jokainen osallistuu omalla vastuullaan ja vastaa omasta omaisuudestaan. Toivomme, että esimerkiksi alaikäiset nuoret eivät tulisi yksin mukaan, vaan heidän seurassaan olisi turvallinen aikuinen.


Marssin alussa ja lopussa on poliisiauto ja marssin rinnalla kulkee järjestyksenvalvojia. Vapaaehtoiset liikenteenohjaajat ohjaavat muuta liikennettä marssin ajan. Ratikka ja linja-autot pysähtyvät, jotta marssi pääsee ohi.


Osallistujien tulee huomioida yleiset järjestyssäännöt sekä poliisin ohjeet esimerkiksi kasvojen peittämisestä. Muita osallistujia kohtaan osoitettu loukkaava käyttäytyminen, teräaseet sekä muut kielletyt välineet ja tarvikkeet sekä muu asiaton käyttäytyminen, ovat ehdottomasti kielletty.

OMA IHMISOIKEUKSIA EDISTÄVÄ ISKULAUSE MUKAAN!

Varaa mukaan halutessasi oma yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia edistävä mielenosoituskyltti tai -lippu. Yhdistyksen vapaaehtoiset ovat tehneet valmiiksi muutamia miekkarilakanoita, lippuja ja kylttejä, joita voi olla jaossa kulkueen alussa. Ilmapallot sekä muut koristeet, joiden poisvienti on hoidettu, ovat tervetulleita. Ethän kuitenkaan roskaa. Muutenkin noudatamme järjestyssääntöjä, sillä marssimme positiivisessa hengessä ihmisoikeuksien puolesta.

Tervetuloa mukaan! Marssitaan yhdessä! Ole totta Tampereella!